Polkupyöräteline Caravan Superb musta

Etusivu > KULJETUS JA SÄILYTYS > Kuljetus > Polkupyörätelineet ja varusteet

Polkupyöräteline Caravan Superb musta
Tuotekoodi
110809
Valm. tuotekoodi
302031
Toimituskulut
656,90 €
sis. ALV 24,00 %
529,76 € sis. ALV 0,00 %
kpl

Thule Caravan Superb XT Black. Täydellinen A-mallin polkupyöräteline kahden sähköpyörän kuljetukseen. Suunniteltu asennettavaksi aisoihin. Kuormauskapasiteetti jopa 60 kg.
Helppo kuormata madalletun alustan ansiosta. Säädettävien renkaanpitimien ansiosta polkupyörätelineeseen voi kiinnittää melkeinpä pyörän kuin pyörän, lasten polkupyöristä maastopyöriin saakka.
Säädettävien renkaanpitimien ja niiden pumppusolkien ansiosta täydellisen kiinnityksen löytää helposti. Pyörät on helppo kiinnittää irrotettavien pidikevarsien avulla. Ne on varustettu lukittavilla Thule AcuTight -kiristyksen rajoitusnupeilla, joista kuuluu naksahdus, kun kiristys on optimaalinen.
Täysin kallistettava; pääsy tavaratilaan on esteetön, vaikka pyörät olisivat telineessä. Säädettävän kallistusjärjestelmän ansiosta käsittely onnistuu yhdellä kädellä, ja samalla vältytään myös vahingoittamasta autoa.
Lukittava alusta: manuaalinen lukitus estää polkupyörien liikkeen kuljetuksen aikana. Lisävarusteena saatavalla kolmannella kourulla ja pyöränpitimellä täydennettynä telineeseen mahtuu 3 polkupyörää.

tech
tech
ML Caravan Oy
Kauniaistentie 5 B
FI-16300, Orimattila
FINLAND
puh. 0400369983
marko.laitinen@mlcaravan.fi
Y-tunnus: 2058296-8