Jääkaappi RMD 10.5XT, 177l

Etusivu > JÄÄKAAPIT,UUNIT,KYLMÄLAUKUT,GRILLIT > Jääkaapit ja osat > Jääkaapit ja tarvikkeet Dometic

Jääkaappi RMD 10.5XT, 177l
Tuotekoodi
108969
Valm. tuotekoodi
9600027265
Toimituskulut
3 795,90 €
sis. ALV 24,00 %
3 061,21 € sis. ALV 0,00 %
kpl

Mitat sxkl 605x1245x523mm

Dometic RMD 10.5XT
Absorptiojääkaappi, 177 l, TFT-näyttö, erityissyvä runko
Tämä uuden sukupolven absorptiojääkaappi tarjoaa ennennäkemätöntä käyttömukavuutta: siinä on energianlähteen automaattinen valinta (12 V, 230 V tai kaasu), ovi joka avautuu vasemmalle ja oikealle, sekä monipuolinen sisäosa, jossa on paljon tilaa kaikille herkuillesi. Kaiken tämän lisäksi sen jäähdytysteho on luokkansa paras!
Kaksisaranainen ovi. Avautuu vasemmalle tai oikealle. Luokkansa paras jäähdytyskyky. Pakastelokerollinen jääkaappi. Erilliset ovet.
Ainutlaatuinen etu: kaksisaranainen ovi
10-sarjan absorptiojääkaapeissa on yksi ainutlaatuinen etu: kaksisaranainen ovi. Tämän patentoidun ratkaisun ansiosta ovet voidaan avata sekä vasemmalle että oikealle ilman, että saranaa tarvitsee vaihtaa. Käytä vain toista kahdesta kätevästä ja tyylikkäästä alumiinikahvasta, jotka ovat koko jääkaapin korkuiset. Kahva on koko oven korkuinen, joten voit avata jääkaapin miltä korkeudelta tahansa. Kahden pisteen lukitusjärjestelmä pitää oven aina tiukasti kiinni. Uusi ja tyylikäs TFT-näyttö varmistaa jääkaapin asetusten erinomaisen luettavuuden, ja sen käyttö onnistuu helposti ergonomisella nupilla.
TFT-ohjauspaneeli, jäähdytyslämpötilan, energianlähteen ja mukavuustoimintojen intuitiivinen ohjaus.
Kahden pisteen lukitusjärjestelmä, asennettu jääkaapin oven molempiin reunoihin turvallisen ja varman käytön takaamiseksi.
Monipuolinen sisätila, innovatiivinen suunnittelu hyödyntää käytettävissä olevaa tilaa mahdollisimman hyvin ja monipuolisesti.
LED-valolista, jääkaappitilan tasaiseen ja energiatehokkaaseen valaisuun.
VG-tuorelokero, säädettävällä ilmankosteudella ja kannella, joka toimii ylimääräisenä säilytyshyllynä.
Maailman ensimmäinen CI-väyläohjauksen kanssa yhteensopiva matkailuajoneuvon jääkaappi. Älykkäitä jääkaappeja on nyt ensimmäistä kertaa myös matkailuajoneuvoissa! Huippuluokan CI-väyläohjaustekniikka on mahdollistanut siirtymän älykkäistä kodeista matkailuajoneuvoihin – ja Dometic on ollut ensimmäisten joukossa edistämässä kyseistä kehitystä. Olemme olleet mukana luomassa uutta digitaaliteollisuuden standardia, joka sallii leirintämatkailijoiden ja karavaanareiden käyttää kaikkia mukavuuslaitteitaan, kuten jääkaappia, erittäin kätevästi keskusohjausyksiköllään. Tämä innovaatio on malliesimerkki yhtiömme tavoitteesta tehdä liikkuvasta elämästä helppoa.
Mitat, tuotteen syvyys 605 mm, korkeus 1245 mm, leveys 523 mm. Kaappiin ei sisälly kaasuliitäntää eikä sähköjohtoja

tech
tech
ML Caravan Oy
Kauniaistentie 5 B
FI-16300, Orimattila
FINLAND
puh. 0400369983
marko.laitinen@mlcaravan.fi
Y-tunnus: 2058296-8