ML Caravan - verkkokauppa > Valvonta- ja ohjauslaite DSP-T-invertter

Valvonta- ja ohjauslaite DSP-T-invertter

Dometic SinePower DSP-EM
Valvonta- ja ohjauslaite DSP-T-invertteriin ja MCA-akkulaturiin. Erittäin kätevä ja joustava kaukosäädin Dometicin siniaaltoinverttereiden ja akkulatureiden helppoon käyttöön. Perustoimintojen (päälle, pois päältä, valmiustila) lisäksi se ilmoittaa muitakin arvoja, kuten virran ja jännitteen. Kun yksikköön liitetään MCA-akkulaturi ja akkuanturi, se saadaan päivitettyä tehokkaaksi energianäytöksi ja hallintakeskukseksi.
Monipuolinen yksikkö, joka hallinnoi ja valvoo DSP-T-invertteriä ja MCA-laturia. Yhdistä akkuanturiin, niin saat kaikki olennaiset akkutiedot. Kertoo perustoimintojen lisäksi kätevästi muitakin arvoja, kuten virran ja jännitteen. Mahdollistaa invertterin yksityiskohtaisen räätälöinnin. Yhdistä MCA-laturiin, niin saat hallittua kaikkia energialaitteita yhdellä paneelilla
Entistä helpompaa energianhallintaa. Dometic SinePower DSP-EM on erittäin kätevä ja joustava kaukosäädin, joka on suunniteltu helpottamaan Dometicin DSP-T-siniaaltoinverttereiden ja MCA-latureiden käyttöä. Perustoimintojen (päälle, pois päältä, valmiustila) lisäksi se ilmoittaa muitakin arvoja, kuten virran ja jännitteen. Sillä voidaan täysin hallita invertterin kaikkia toimintoja ja räätälöidä se omien toiveiden mukaan. Kun yksikköön liitetään Dometicin akkuanturi, se saadaan päivitettyä energianäytöksi, joka näyttää akun senhetkisen tehotason ja akkujännitteen. Jos taas siihen liitetään MCA-akkulaturi, myös laturin hallinta on mahdollista!
Mitat, tuotteen syvyys 23 mm, korkeus 110 mm, leveys 150 mm. Nettopaino 0.15 kg.

 Valvonta- ja ohjauslaite DSP-T-invertter

Hinta: 176.00 €
Valm. koodi: 9600002565
Tuotekoodi: 109759

 
 Ostoskori

ML Caravan Oy  |  Kauniaistentie 5 B  |  16300 Orimattila  |  Finland  |  puh. 0400369983  | 

Viimeksi päivitetty 2022-05-26 13:15:53